Kurser och retreater – Carina Ovesson

Nytt år-retreat, självkänsla & självmedkänsla

Datum: 10-12 januari 2020
Plats: Västra Ämtervik/Vämland
Boka och läs mer

Självkänsla & inre barnet

Datum: 1-2 februari 2020
Plats: Göteborg
Boka och läs mer

Bli bättre på att lyssna på dig själv

Datum: 29 februari – 1 mars 2020
Plats: Stockholm
Boka och läs mer

Bli bättre på att lyssna på dig själv

Datum: 28 -29 mars 2020
Plats: Göteborg
Boka och läs mer

Bli bättre på att lyssna på dig själv

Datum: 18-19 april 2020
Plats: Malmö
Boka och läs mer

Självkänsla & inre barnet

Datum: 9-10 maj 2020
Plats: Stockholm
Boka och läs mer 

Självkänsla & inre barnet

Datum: 29-31 maj
Plats: Falkenberg/Halland
Boka och läs mer

Självkänsla & inre barnet

Datum: 3-5 juli 2020
Plats: Västra Ämtervik/Värmland
Mer information kommer 

Prenumerera gärna på mina mejlutskick för att få information om kommande kurser och retreat! 

Hur fungerar en retreat?

Läs mer om hur en retreat fungerar.

 

Mina kurser och retreater hjälper dig att öka din självkänsla, bli mer sann mot dig själv och att följa ditt hjärta. 

Du kommer att få med dig verktyg som hjälper dig i din vardag och få uppleva underbara meditationer som hjälper dig att få en bättre relation med dig själv

Kurserna och retreaten finns i på olika platser i Sverige.

Varmt välkommen!

Denna helg tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att göra denna retreat. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt. Monica Brofelt

Sjuksköterska

Det var en grundande, lugnande och bekräftande helg, det var precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Du var både inspirerande och personlig, samtidigt som du var lyhörd. Tack! Linda Liljefelt

Jag har gjort en lång personlig utvecklingsresa och Carinas retreat gjorde att flera viktiga pusselbitar föll på plats. Nu förstår jag varför det alltid varit så viktigt för mig med kontroll. Jag förstår också att kontrollen faktiskt bara begränsar mig från att leva mitt sanna liv. Jag är glad och tacksam för de insikter jag fick. Maria Bouvin

Egen företagare, Sann Utveckling

Den gångna helgen var en sån fin gåva till mig själv och jag känner mig grundad på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Tack vare den totala kravlösheten och din genuint vackra själsliga guidning samt själva upplägget under helgen har jag tagit ytterligare ett värdefullt steg i mitt sökande efter min inre kompass. Karin Reuter Stovell

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. Hannemo kursgård ligger på en naturskön plats som skapade ett lugn i mig. Tystnaden som fanns där var emellanåt magisk. Susanne Ljungsberg

Egen företagare, Hälsomassagen

Jag vill tacka för en härlig retreat tillsammans med dig. Det var så kravlöst och stämningsfullt och samtidigt kraftfullt och givande både för kropp och själ. Vi var ett trevligt gäng som tillsammans skapade en fin gemenskap några dagar. Du leder oss så varmt och inkännande, bara det ger balsam för själ och hjärta. Annica Karlsson

Sjuksköterska

Carina Ovesson, Meditationsguiden

Om Carina Ovesson

Carina Ovesson är livscoach och har grundat Meditationsguiden. Hon har gjort en lång inre resa för att frigöra sig från gamla mönster och hitta sin egen sanning och väg. Genom Meditationsguiden sprider hon sitt budskap om att lyssna på sitt inre och att följa sitt hjärta.
Läs mer om Carina Ovesson

Kommentera

kommentarer