Guldregn – för ljus, hopp och tro

Omvandla din oro till tro, ditt tvivel till hopp och ditt mörker till ljus. Guldregn ger dig vackra och insiktsfulla budskap som vidrör ditt hjärta och påminner dig om din inre rikedom. Läs den som vägledning, som inspiration eller när du behöver fylla på med ljus.

Carina Ovessons texter har fått stor spridning och uppskattning genom Meditationsguidens sociala kanaler. I den här boken samlar hon sina texter.

Recensioner

Jag kunde inte sluta läsa, det kändes som om boken var riktad direkt till mig. Detta kommer bli min bibel som jag kommer att läsa om och om igen.
Evy Lorné

Boken är en nyckel till läkning och förståelse och insikter för livet. Den är totalt förlösande.
Veronica Nordström

Boken känns magisk! Otroligt fina och varma texter som går in i hjärtat och öppnar upp för ljuset och kärleken. Den ligger nu på bordet i mitt yogarum för daglig vägledning.
Maria Moström

En väldigt fin bok med tröstande ord som går rakt in i hjärtat. Den ger kraft, styrka och lugn.
Maria Gunnarsson

Boken har hjälpt mig genom många dagar. Tyngden av sorgen då ens älskade dör ifrån mig. Boken har varit som en terapeutisk hjälp att ändå ha hopp om framtiden och livet ensam utan honom. Varje dag slår jag upp en sida och det ger mig en mening, ord jag suger i mig, och det hjälper. Tack Carina för din bok som hjälpt mig oerhört!
Susanne Linnea Höijer

Texterna är underbara. Jag kan läsa dem hur många gånger som helst och förundras lika mycket varje gång. De går rakt in i hjärtat. 
Sonja Wollblad

Jag kan varmt rekommendera boken. Den fick mig att vakna upp från att ha känt mig ständigt jagad. Boken blir min bibel nu.
Malena

Jag kan varmt rekommendera boken. Jag läser den varje morgon och den fyller mig med energi. Den får mig att reflektera över livet och jag känner mig kärleksfullt omhändertagen.
Helene Lindberg