Guldregn – för ljus, hopp och tro

Omvandla din oro till tro, ditt tvivel till hopp och ditt mörker till ljus. Guldregn ger dig vackra och insiktsfulla budskap som vidrör ditt hjärta och påminner dig om din inre rikedom. Läs den som vägledning, som inspiration eller när du behöver fylla på med ljus.

Carina Ovessons texter har fått stor spridning och uppskattning genom Meditationsguidens sociala kanaler. I den här boken samlar hon sina texter.

Kundrecensioner

Jag kunde inte sluta läsa, det kändes som om den var riktad direkt till mig. Detta kommer bli min bibel, som jag kommer att läsa om och om igen.
Evy Lorné

Boken känns magisk! Otroligt fina och varma texter som går in i hjärtat och öppnar upp för ljuset o kärleken. Den ligger nu på bordet i mitt yogarum för daglig vägledning.
Maria Moström

En väldigt fin bok med tröstande ord som går rakt in i hjärtat. Den ger kraft, styrka och lugn. 
Maria Gunnarsson

Jag kan varmt rekommendera boken. Den fick mig att vakna upp, från att ha känt mig ständigt jagad. Den blir min bibel nu.
Malena

Jag kan varmt rekommendera boken. Jag läser den varje morgon och den fyller mig med energi. Den får mig att reflektera över livet och jag känner mig kärleksfullt omhändertagen.
Helene Lindberg