Bli medlem

Få hjälp med stress, oro och självkänsla och upplev mer närvaro, frid och sinnesro. Vi guidar dig innerligt från hjärtat. Prova gratis 14 dagar.

Vägledningar och meditationer för att uppleva mer närvaro, frid och självkänsla.

Vi guidar dig med värme och kärlek, innerligt från hjärtat.

Lättillgängligt innehåll i webbaserad plattform och app.

Passar både för nybörjare och vana. Passar också dig som behöver påfyllning och påminnelser på din inre resa. 

Meditationerna har hjälpt mig att äntligen omfamna mig själv istället för att säga att jag är misslyckad och inte värd att älskas, respekteras och vara värdefull. Jag känner inte lika stort behov av bekräftelse utifrån längre. Jag har inte bara ljus i tunneln: jag har ett hav, en strand och ljus.

Anna Kressner

Jag mår så bra av att meditera med Carina. Hon är naturlig och äkta och hennes meditationer och budskap når fram till mig. Meditationerna lugnar mig och hjälper mig att se på saker ifrån ett annat perspektiv. Ibland provar jag andra meditationer, men jag återvänder alltid till Meditationsguiden.

Lisa Sörkvist

Meditationerna har blivit en värdefull del av mitt liv. De ger mig ro, hjälper mig att varva ner, gör mig glad, ger mig hopp, får mig att sova bättre på nätterna och att orka mer på dagarna. Medlemskapet har hjälpt mig att börja meditera varje dag och det är underbart!
Charlotte Mäkelä

När jag blev utbränd gick jag en onlinekurs hos Meditationsguiden. Efter den kursen fick jag frid i själen. Sedan dess mediterar jag regelbundet, och det hjälper mig både att få energi och varva ner.
Gun Persson

Så här fungerar en prenumeration

När du registrerar ett konto får du prova medlemskapet i 14 dagar utan kostnad. Du registrerar samtidigt ett betalkort, som debiteras när provperioden är slut. Betalningen debiteras därefter löpande i förskott för respektive prenumerationstyp. Avslutar du tjänsten innan provperioden är slut sker ingen debitering. 

Medlemskapet har ingen bindningstid och du kan avsluta din prenumeration när du vill. När du avslutar din prenumeration löper prenumerationen ut direkt efter att den senaste betalda perioden är slut, och inga nya betalningar debiteras ditt betalkort.

Vi använder oss av en tjänst från en extern part, Stripe, för hantering av säkra kortbetalningar. Om du hellre vill betala med faktura, kontakta oss. Du kan välja mellan 3, 6 eller 12 månader för faktura. Faktureringsavgift tillkommer med 25 kronor. 

Ledare

Carina Ovesson

”Meditation har hjälper mig att möta mig själv, släppa taget om sådant som tar min energi och bli mer sann mot mot mig själv. I meditationen finner jag tröst, hopp och gudomlig frid. Jag kan leva med tillit och känna att jag är vägledd och omhändertagen”.

Carina Ovesson är livscoach, meditationsledare och håller i retreater. Hon uppskattas för sin mjuka och varma röst och för meditationer som berör och helar. 

Jessica Berling

”Min starka närvaro och intuition skapades redan som barn. Närvaron visade mig vägen till meditationen och den har en stor inverkan i mitt liv. Meditationen hjälper mig att ha kontakt med mina sinnen och mitt inre, också att vara en mer kärleksfull person både mot mig själv och andra. Den har hjälpt mig att släppa på djup sorg, den har hjälpt mig att få kontakt med hela mig, med mina tankar mina känslor och min kropp”.

Jessica är utbildad stresspedagog och samtalsterapeut. Hon uppskattas för sin närvaro och varma röst, och för meditationer som är enkla att ta till sig.