Bättre självkänsla

Vill du få en bättre relation med dig själv? I den här kursen får du hjälp med att hantera dina inre delar som kritiserar, driver på och åsidosätter dig själv, och istället få en mer accepterande och medkännande relation med dig själv. Relationen med dig själv är det viktigaste du har och den här kursen är en kärleksgåva till dig själv!

Det här får du hjälp med

 • Hantera de inre delar i dig som kritiserar, begränsar och åsidosätter dig själv.
 • Att bli mer accepterande, förstående och medkännande mot dig själv.
 • Läka ditt inre sårbara barn.
 • Öka din inre trygghet och inre frid.

1 750 kr

Vill du hellre delbetala? Läs mer under ”Betalning och delbetalning”.

Det här innehåller kursen

BLOCK 1: SJÄLVKÄNSKA & DIN INRE DIALOG
Många av oss har en kritiserande och förminskande inre dialog som påverkar hur vi tänker, känner och agerar, både i förhållande till oss själva och till vår omgivning. I den här delen får du lära dig att bli medveten om din inre dialog.

BLOCK 2: HANTERA DIN INRE DIAOG
I den här delen får du lära dig att hantera de delar i dig som kritiserar, förminskar och begränsar dig själv:

 • Den inre kontrollanten som begränsar dig, gör att du har för att svårt för att slappna av och leva i nuet, och som får dig att känna oro och otrygghet.
 • Den inre kritikern som trycker ner dig, dömer dig, och som får dig att känna dig osäker.
 • Det inre helgonet som åsidosätter dig och tar ansvar för din omgivning, anpassar dig till andras behov och som får dig att känna skyldighet och skuld.
 • Den inre pådrivaren som har höga krav på dig själv och som får dig att känna stress och otillräcklighet. 

BLOCK 3: DITT INRE BARN
Det inre är källan till din otrygghet, osäkerhet och sårbarhet. I denna del får du möta ditt inre barn för att hjälpa det att känna trygghet igen. Du får hjälp med att lyssna på det, trösta det, hålla om det och ta det till ditt hjärta.

BLOCK 4: SJÄLVMEDKÄNSLA
Med självmedkänsla kan du vara din egen bästa vän, bry dig om dig själv och stötta och trösta dig själv när du har det svårt. I den här delen får du utveckla en medkännande inre röst som skapar lugn och trygghet.

BLOCK 5: UTMANINGAR PÅ DIN RESA
När du utvecklas och förändrar ditt beteendemönster kan du mötas av utmaningar både genom dina egna inre rädslor och genom omgivningens reaktioner. Den här delen tar upp de utmaningar du kan ställas inför och hur du kan hantera dem.

  Så här går det till 

  Jag som leder kursen heter Carina Ovesson och jag guidar dig steg för steg genom kursen. Till din hjälp har du tillgång till en kursplattform och app, där allt material finns samlat. Varje block innehåller filmer, övningar och nedladdningsbara guidade meditationer. Det ingår också en pdf med hela kursens teori. Du har tillgång till kursen i tolv månader och kan göra den i din egen takt. Du får också stöd och support via kursplattformen och e-post.

  Betalning och delbetalning

  Betalning sker med kort, Swish eller faktura. Vi använder oss av en tjänst från en extern part, Stripe, för hantering av säkra kortbetalningar. Om du vill betala med Swish eller faktura, anmäl dig här. Du kan också välja att deltbetala kursen på två, tre, eller fyra månader och betala med Swish eller bankgiro.

  När får jag tillgång till kursen?

  Om du betalar med kort får du tillgång till kursen direkt efter ditt köp. Betalar du på annat sätt tar det upp till tre vardagar.

  Se självkänslaguiden för en introduktion till kursen

  Om Carina Ovesson

  Jag som håller i kursen heter Carina Ovesson och är livscoach. Under lång tid kämpade jag med inre osäkerhet och otrygghet. Jag var självkritisk, anpassade mig till min omgivning och åsidosatt mina behov. I mötet med mig själv kom jag i kontakt med mitt inre barn, och det blev vändpunkten för mig. Stegvis kunde jag sluta slå på mig själv, och äntligen omfamna mig själv i kärlek.  Idag hjälper andra att göra samma inre resa som jag själv har gjort, både genom samtal och grupper.
  Läs mer om mig

  Carina har med sitt enkla sätt att förklara hjälpt mig att förstå och tycka om mig själv. Jag har börjat inse att jag är bra som jag är, värd att tycka om och att jag får tycka att jag är fin och bra, och att det inte är samma sak som att vara egoistisk. Jag har rätt att säga ifrån utan att känna skuld. Kursen har hjälpt mig att förstå hur och varför man har utvecklats till den man är och att man faktiskt kan förändra sina tankar om och känslor till sig själv.

  Helene Kvarnström, 2018

  Jag är så tacksam för denna kurs som varit så bra! Den har gjort skillnad i mitt liv och har varit början på något nytt. Jag känner mig lättad och har fått en viloglädje! Tusen tack!
  Ewelina Gabriela Janczewska, 2018

  Jag är betydligt snällare mot mig själv efter kursen. Jag lyssnar på mina behov och är på väg att hitta min inre trygghet och tillit. Kursen har varit till såå stor hjälp i min personliga utveckling och psykiska ohälsa. Kursen följer ett bra och tydligt flöde och Carina är fantastisk, lugn och tydlig.

  Susanne Karppinen, 2020

  Carina har hjälpt mig komma åt känslor och beteenden som tidigare suttit djupt i mig. Jag har under lång tid jobbat med mig själv, men Carinas kurs och vägledning har verkligen hjälpt mig till en annan nivå.

  Anna, 2020

  Jag är imponerad över Carinas gedigna arbete och tacksam för att hon delar det. Det har också ett mycket pedagogiskt upplägg. Jag har jobbat med dessa bitar i ett par år och har mött dem i psykosyntesterapi, men nu befästs mycket av de teoretiska genom hjärtat. Jag jobbar själv med personlig utveckling, som coach och med utbildningar, men lägger mesta tiden på mig själv, då jag har en hel del att ta hand om efter utbrändhet och ett tidigare presterande liv. Jag är glad att jag kom över den här kursen just nu. Tack för att du finns!

  Ylva Nowén, 2019

  Coach

  Jag har förstått vad som gjort mitt liv jobbigt i vissa perioder. Jag vet nu hur jag ska hantera det, då jag har fått bra verktyg att använda. Carina är jätteduktigt på att förklara och göra det lättförståeligt, det har verkligen fått mig att haja till. Tusen och åter tusen tack!

  Pia, 2018