DELTAGARE

Carina är en underbart klok och fin person! Hennes retreater om att bli vän med sig själv är en ögonöppnare för oss som alltid slår ner på oss själva. Även hennes webbkurs är fantastisk. Jättefina vägledda meditationer att lyssna på. Sen jag träffade Carina på ett av hennes retreater har hennes kloka budskap och meditationer ständigt varit med mig, varje dag. Så stort intryck har de gjort på mig. En fantastisk människa!

Catrin Wahlström

Denna retreat tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att delta. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.

Monica Brofelt

Den gångna retreaten var en sådan fin gåva till mig själv och jag känner mig grundad på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Tack vare den totala kravlösheten och Carinas genuint vackra själsliga guidning samt själva upplägget under helgen har jag tagit ytterligare ett värdefullt steg i mitt sökande efter min inre kompass.

Karin Reuter Stovell

Det var en grundande, lugnande och bekräftande retreat och precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Carina var både inspirerande och personlig, samtidigt som hon var lyhörd. Tack!
Linda Liljefelt

Från att konstant slå på mig själv och aldrig duga och vara bra, har samtalen med Carina hjälpt mig att lyssna inåt och lita på mig själv. Jag kan nu ta hand om tankarna och lugna dem på ett effektivt sätt. Jag har blivit en mer lugn person förankrad i nuet och jag kan ge mer både till mig och min familj. Carina är otroligt lugn och genuin. Hon lyssnar utan att döma och hjälper mig att hitta svaren inom mig själv.
Anette

I samtalen med Carina har jag fått hjälp med att förstå hur jag fungerar, vilka sidor jag har och modet att möta mig själv med värme och kärlek. Det är lätt att öppna sig för Carina. Hon är förstående, inlyssnande och fylld med värme. Jag kände mig accepterad för den jag är och det jag varit med om.
Karolina