Retreat är ett sätt att komma närmare sig själv

Retreat i Sverige

Åk på retreat i Sverige och dra dig tillbaka för stillhet. Meditationsguidens retreater uppskattas för den trygga och kärleksfulla atmosfären.

Hur fungerar en retreat?

När du kommer bort från vardagen får du möjlighet att komma i kontakt med dig själv på ett djupare plan. Det ger dig även möjlighet att vila, reflektera och se klarare på dig själv och ditt liv. Retreaterna varvas med genomgångar, guidade meditationer och egen tid. Ofta ingår någon form av mjuk yoga som inte kräver några förkunskaper och som man även kan utföra på stol.

Varm och trygg atmosfär

Meditationsguidens retreater finns i hela Sverige och uppskattas för den varma, trygga och kärleksfulla atmosfären. I retreaterna har du fokus på dig själv och ditt inre arbete. Det finns inga gruppövningar eller krav på att dela med sig, utan vi respekterar olika behov och förutsättningar för att skapa en trygg miljö. För dig som vill samtala kan det bli många givande och meningsfulla samtal med likasinnade deltagare. 

Välj mellan enkelrum eller delat rum

Det finns möjlighet att välja om du vill bo i enkelrum eller delat rum.

Kom ensam eller med en vän

Många av våra deltagare kommer ensamma till retreaterna, och en del kommer med en vän. Vi är måna om att alla ska känna sig välkomna!

Retreat i Sverige

Retreaterna hålls på vackra och rogivande platser i hela Sverige. 

Vem kan komma på retreat?

All kan komma på en retreat till oss. Du behöver inte ha några förkunskaper eller tidigare vana.

Varmt välkommen till oss!

DELTAGARE

Denna retreat tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att delta. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.
Monica Brofelt

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. Hannemo kursgård ligger på en naturskön plats som skapade ett lugn i mig. Tystnaden som fanns där var emellanåt magisk.
Susanne Ljungsberg

Den gångna retreaten var en sådan fin gåva till mig själv och jag känner mig grundad på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Tack vare den totala kravlösheten och din genuint vackra själsliga guidning samt själva upplägget under helgen har jag tagit ytterligare ett värdefullt steg i mitt sökande efter min inre kompass.
Karin Reuter Stovell

Det var en grundande, lugnande och bekräftande retreat och det var precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Carina var både inspirerande och personlig, samtidigt som hon var lyhörd. Tack!
Linda Liljefelt

Jag vill tacka för en härlig retreat tillsammans med dig. Det var så kravlöst och stämningsfullt och samtidigt kraftfullt och givande både för kropp och själ. Vi var ett trevligt gäng som tillsammans skapade en fin gemenskap några dagar. Du leder oss så varmt och inkännande, bara det ger balsam för själ och hjärta.
Annica Karlsson

Jag har gjort en lång personlig utvecklingsresa och Carinas retreat gjorde att flera viktiga pusselbitar föll på plats. Nu förstår jag varför det alltid varit så viktigt för mig med kontroll. Jag förstår också att kontrollen faktiskt bara begränsar mig från att leva mitt sanna liv. Jag är glad och tacksam för de insikter jag fick.
Maria Bouvin