Öka din inre frid, tillit och tro

– bli medlem och prova 14 dagar utan kostnad

Bli medlem

Längtar du efter mer inre frid, tillit och tro? Vill du leva mer utifrån ditt hjärta och följa din egen sanna väg? Då är det här medlemskapet för dig!

Få hjälp med att släppa taget om tvivel, rädslor och begränsningar.

Lev mer utifrån ditt hjärta och lyssna mer på din inre vägledning.

Var mer sann mot dig själv och våga följ din egen unika väg.

Öka din inre frid och lev med mer ljus, tillit och tro.

En ny vägledning varje månad ♡

Varje månad får du ett mejl av mig med en ny intuitiv vägledning, kombinerat med guidade meditationer som passar för månadens tema. Som medlem får du också fri tillgång till alla mina guidade meditationer för frid, ljus, tillit, kraft, energi och självkänsla.

Så här går det till ♡

  • Börja med att registrera dig på plattformen Voyd, som ger dig tillgång till alla guidade meditationer. Informationen i köpprocessen är på engelska, men alla meditationer och tillhörande texter i medlemskapet är på svenska. När du skapar ett konto registrerar du också ett betalkort.
  • Du kan nu välja om du vill ha en fri provperiod på 14 dagar. Avslutar du ditt konto innan din provperiod är slut betalar du ingenting. Väljer du istället att vara kvar efter din provperiod görs den första månadsbetalningen efter 14 dagar. Därefter sker betalningen månadsvis.
  • Medlemskapet har ingen bindningstid, utan avslutas direkt när du säger upp det.

Jag mår så bra av att meditera med Carina. Meditationerna lugnar mig och hjälper mig att se på saker ifrån ett annat perspektiv.

Lisa

Jag börjar äntligen omfamna mig själv istället för att säga att jag är misslyckad och inte värd att älskas, respekteras och vara värdefull. 

Medlem

Medlemskapet har hjälpt mig i min utmattning och att komma i balans igen.

Martina

Carina Ovesson, Meditationsguiden

Om Carina Ovesson

Jag som vägleder dig heter Carina Ovesson och jag är livscoach och andlig ledare. Jag har själv gjort en lång inre resa för att frigöra mig från gamla beteendemönster som gjorde att jag anpassade mig till min omgivning och åsidosatte mig själv. En sådan resa kan vara både svår och frigörande. Men jag vet också att vi ibland behöver bana väg genom det svåra för att hitta vårt sanna jag och leva med mera frid, mening och glädje. Genom min verksamhet vill jag hjälpa dig att bli mer sann mot dig själv och att hitta trygghet och frid inom dig.