Retreat – Omfamna dig själv

NYHYTTAN BERGSLAGEN 20–22 SEPTEMBER 2024

Längtar du efter att komma bort ifrån vardagen, släppa alla måsten och få tid till dig själv?

Längtar du efter att ge dig själv mer omtanke och kärlek och bli helad på djupet?

Det är bara i pausen och stillheten som du kan komma hem till ditt hjärta och få uppleva magi!

Retreaten är för dig som:

  • Är förminskande och kritisk mot dig själv och längtar efter att kunna möta dig själv med mera medkänsla och kärlek.
  • Tar ansvar för andras känslor och behov och längtar efter att värdesätta dig själv och dina egna behov mer.
  • Har höga krav på dig själv och längtar efter ett större inre lugn.
  • Känner inre inre osäkerhet och otrygghet och längtar efter att uppleva mer inre tryghet och frid.
  • Har svårt för att slappna av och längtar efter att leva mer närvarande i nuet.
  • Retreaten passar också för dig som redan påbörjat din inre resa och vill komma ännu längre och djupare.

 Min intention är att du ska kunna omfamna hela dig själv och komma hem med en större inre trygghet och frid.  Jag vet genom min egen inre resa att relationen med dig själv är det viktigaste du har, för den påverkar hela ditt livsflöde. Jag har också fått uppleva så många fantastiska transformationer på mina retreater, och nu vill jag ge det samma till dig! .

Carina Ovesson,

retreatledare

Det här ingår i retreaten ♡

Vägledningar, guidade meditationer, samtal, egen reflektionstid och gemenskap. Boende i enkel- eller dubbelrum på charmiga Nyhyttans Kurort och alla måltider, frukost, lunch, fika och middag. 

Datum och tider ♡ 

Retreaten startar fredag 20 september 17 och slutar söndag 22 september kl 13.

Charmiga Nyhyttan ♡

På Nyhyttans Kurort är du omgiven av en fantastisk natur, som erbjuder både bad i en närbelägen sjö och promenader på fina leder. Alla rummen är unika med egen karaktär och har eget badrum. Lakan och slutstädning ingår. Nyhyttan ligger utanför Nora i hjärtat av Bergslagen. 
Nyhyttans webbplats

Vegetarisk mat ♡

Under retreaten får du njuta av underbar vegetarisk mat. Har du allergier anpassar vi såklart maten utifrån dina behov. Meddela oss om du har allergier i din anmälan.

Pris ♡

5 550 kr för retreat, helpension och logi. För enkelrum tillkommer 250 kr.

Bokningsvillkor ♡

Du betalar med faktura som vi skickar till din mejladress efter att vi tagit emot din anmälan. En anmälningsavgift på 1 000 kr betalas inom sju dagar efter bokningsbekräftelsen. Slutbetalningen ska vara oss tillhanda 60 dagar före retreatens start.

När din bokning är betald görs ingen återbetalning. Du kan däremot alltid ge din plats vidare till någon annan, till exempel om det finns kö till retreatet eller om du känner någon som vill ta över din plats.

Hur fungerar en retreat? ♡

Här kan du läsa mer om hur det är på att åka på med retreat i Sverige med Meditationsguiden.

Fler retreater från ♡

Se fler underbara retreater.

Frågor och funderingar ♡

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

20–22 september 2024

Carina Ovesson. Meditationsguiden

Det är jag som är Carina ♡ 

Jag som håller i retreaten heter Carina Ovesson. Jag kämpade länge med inre osäkerhet och otrygghet. Jag var självkritisk, anpassade mig till min omgivning och åsidosatt mina egna behov. I mötet med mig själv kom jag i kontakt med mitt inre barn, och det blev vändpunkten för mig. Stegvis kunde jag sluta slå på mig själv, och äntligen omfamna mig själv i kärlek.

Efter en tid i karriären med mycket stress och kämpande, bestämde jag mig till slut för att hoppa av vardagshjulet och istället utbilda mig till livscoach. Idag hjälper jag andra att göra samma inre resa som jag själv har gjort, genom samtal, grupper och retreater. Den inre resan är den mest värdefulla du kan göra, och den ger tillbaka till dig livet ut! Jag hoppas att få möta dig! Varmt välkommen!

Vad andra har upplevt

Carina är en underbart klok och fin person! Hennes retreater om att bli vän med sig själv är en ögonöppnare för oss som alltid slår ner på oss själva. Sedan jag träffade Carina på ett av hennes retreater har hennes kloka budskap och meditationer ständigt varit med mig, varje dag. Så stort intryck har de gjort på mig. En fantastisk människa!

Catrin Wahlström

Retreaten hjälpte mig att uppskatta och älska mig själv mera. Ni såg verkligen alla! Man kände av era stora hjärtan fulla med kärlek. Hela ni utstrålar lugn, ljus och värme.

Anette

Denna retreat tar jag med mig i mitt hjärta. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.

Monica Brofelt

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. 

Susanne Ljunsberg

Tack Carina för insikter, värme och läkande.

Maria

Det var en grundande, lugnande och bekräftande retreat och precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Carina var både inspirerande och personlig, samtidigt som hon var lyhörd. Tack!

Linda Liljefelt

Den gångna retreaten var en sådan fin gåva till mig själv och jag känner mig grundad på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Tack vare den totala kravlösheten och Carinas genuint vackra själsliga guidning samt själva upplägget under helgen har jag tagit ytterligare ett värdefullt steg i mitt sökande efter min inre kompass.

Karin Reuter Stovell

Jag vill tacka för en härlig retreat tillsammans med dig. Det var så kravlöst och stämningsfullt och samtidigt kraftfullt och givande både för kropp och själ. Vi var ett trevligt gäng som tillsammans skapade en fin gemenskap några dagar. Du leder oss så varmt och inkännande, bara det ger balsam för själ och hjärta.

Annica Karlsson

Jag har gjort en lång personlig utvecklingsresa och Carinas retreat gjorde att flera viktiga pusselbitar föll på plats. Nu förstår jag varför det alltid varit så viktigt för mig med kontroll. Jag förstår också att kontrollen faktiskt bara begränsar mig från att leva mitt sanna liv. Jag är glad och tacksam för de insikter jag fick.

Maria Bouvin