Retreat Vadstena Vättern
retreat Vadstena

Retreat för återhämtning, The Lodge

Släpp taget om vardagens måsten och landa djupt med dig själv på denna idylliska plats längs den vackra sjön Nedre Brocken i Värmland. Vi guidar dig  inkännande och kärleksfullt genom vilsamma meditationer och stillsamma närvaroövningar. Här kan du återhämta dig, få andrum, vila och njuta av den fantastiska naturen. Du behöver inte ha någon tidigare vana vid meditation. Kom som du är, ensam eller med en vän. Alla är välkomna till oss!

 

 

27 – 30 juni 2024
Start torsdag kl 17:00
Slut söndag kl 14.00

THE LODGE, TORSBY

Retreaten hjälpte mig att uppskatta och älska mig själv mera. Ni såg verkligen alla! Man kände av era stora hjärtan fulla med kärlek. Hela ni utstrålar lugn, ljus och värme.

Anette

Tack Carina för insikter, värme och läkande. Tack Jessica för påminnelsen om att stanna upp och se det vackra i det lilla.

Maria

Tack för den totala kravlösheten och genuint vackra själsliga guidningen. 

Karin

Idylliska The Lodge

Detta historiska gästgiveri ligger på en idyllisk plats längs den vackra sjön Nedre Brocken. Detta är en underbar plats för avkoppling och återhämtning. Det gamla trähuset andas historia och lugn, och den omgivande naturen erbjuder återhämtning och vila.

Den underbara maten

Under retreaten får du njuta av Jessicas underbara vegetariska mat som hon lagar med kärlek och närvaro. Vi anpassar såklart maten för allergiker. Meddela oss allergier i din anmälan.

Det charmiga boendet

Du bor i vackra och charmiga och rum med delad dusch och toalett. Sänglinne, handdukar och slutstädning ingår. Välj om du vill bo i delat rum eller i enkelrum. 

Pris

6 950 kr för retreat, helpension och logi. För enkelrum tillkommer 1 200 kr.

Bokningsvillkor

Betalning sker med faktura som skickas till din mejladress efter att vi tagit emot din anmälan. En anmälningsavgift på 1 000 kr betalas inom sju dagar efter bokningsbekräftelsen. Slutbetalningen ska vara oss tillhanda 60 dagar före retreatens start.

Vad händer om du blir sjuk?

Du får avgiften minus anmälningsavgiften på 1 000 kr återbetalad om du visar upp ett giltligt läkarintyg från och med fyra dagar innan retreaten.

Hur fungerar en retreat?

Här kan du läsa mer om hur det är på att åka på med retreat i Sverige med Meditationsguiden.

Fler retreater 

Se fler retreater från Meditationsguiden

Frågor och funderingar

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

Carina Ovesson, Meditationsguiden

Carina Ovesson, retreatledare

Jag leder retreater och håller i meditationer och samtal.  Att få hjälpa och vara delaktig i andras inre resor är en fantastisk gåva som jag är evigt tacksam för. Likaså att få möta er i samtal och på retreater, som berör och berikar mig djupt i hjärtat! Jag lever söder om Göteborg tillsammans med min kärlek Lars och våra barn. Jag älskar att dansa och att vara i naturen.

Carina Ovesson, Meditationsguiden

Jessica Berling, retreatledare

Alla dessa möten med människor jag mött genom åren har gjort avtryck.  De har skapat intresse hos mig för hur det är att vara människa. Vad sorg är, vad smärta är, vad glädje och kärlek är och hur vi kan leva ett fridfullare liv med oss själva och andra och att det faktiskt går. Jag coachar människor i själsligutveckling, medveten närvaro och stresshantering. Min röda tråd i arbetet med människor är närvaroträning. 

De vackra bilderna på Söderåsen är tagna av Sebastian Mullaart.

Deltagare

Carina är en underbart klok och fin person! Hennes retreater om att bli vän med sig själv är en ögonöppnare för oss som alltid slår ner på oss själva. Även hennes webbkurs är fantastisk. Jättefina vägledda meditationer att lyssna på. Sen jag träffade Carina på ett av hennes retreater har hennes kloka budskap och meditationer ständigt varit med mig, varje dag. Så stort intryck har de gjort på mig. En fantastisk människa!

Catrin Wahlström

Denna retreat tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att delta. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.

Monica Brofelt

Den gångna retreaten var en sådan fin gåva till mig själv och jag känner mig grundad på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Tack vare den totala kravlösheten och Carinas genuint vackra själsliga guidning samt själva upplägget under helgen har jag tagit ytterligare ett värdefullt steg i mitt sökande efter min inre kompass.

Karin Reuter Stovell

Det var en grundande, lugnande och bekräftande retreat och precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Carina var både inspirerande och personlig, samtidigt som hon var lyhörd. Tack!
Linda Liljefelt

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. Hannemo kursgård ligger på en naturskön plats som skapade ett lugn i mig. Tystnaden som fanns där var emellanåt magisk.

Susanne Ljunsberg